Pradi - Diensten

Diensten


  • Technisch beheer
  • Service en Onderhoud
  • Renovatie en Uitbreiding
  • Installatietechniek

Technisch beheer


Technisch beheer is onze kernactiviteit. Technisch beheer zien wij als de zorg en verantwoording van uw gebouwinstallaties, gebruiksdoel en alle overige zaken die u als gebouwgebruiker niet als uw kernactiviteit ziet. Pradi neemt bij u als opdrachtgever een zorg weg, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. Uw installaties zijn bij Pradi in goede handen. Wij zijn van mening dat professioneel beheer leidt tot een langere levensduur van de installatie. Dit zal leiden tot duurzame en kostenbesparende installaties.

 

Technisch beheer bestaat onder meer uit

· Energiebeheer

· Preventief en correctief onderhoud

· Water- en luchtonderzoek

· Technische inspecties

· Opstellen van meerjarenbegrotingen

· Advisering op maat

 

Service en Onderhoud


Preventief onderhoud zal de levensduur van uw installaties aanzienlijk verlengen en de overlast door uitval beperken. Door het tijdig herkennen en het nemen van de juiste maatregelen, is het mogelijk om de kwaliteit en onderhoudsbudgetten te bewaken. Dit zal leiden tot duurzame installaties en kostenbesparing. Tevens een reductie van het aantal storingen. Als zakelijke dienstverlener hebben wij service hoog in het vaandel staan. Mocht er een storing optreden dan kunt u gebruik maken van onze service dienst. Deze is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Onze service specialisten staan klaar om eventuele spoedeisende werkzaamheden uit te voeren.

 

 

Renovatie en Uitbreiding


De kwaliteit van de werkomgeving gaat een steeds belangrijkere rol spelen in de dagelijkse beleving van uw medewerkers. De klimaatinstallatie speelt hierbij een grote rol. Denkt u na over het aanpassen en/of uitbreiden van uw installaties? Ook hierin kan Pradi adviseren, ontwerpen, realiseren en beheren.

 

 

Installatietechniek


Pradi ontwerpt, realiseert en beheert klimaatinstallaties. Met onze team van specialisten op het gebied van techniek, zijn wij in staat om uw eisen en wensen op het gebied van alle gebouwinstallaties op een effectieve manier tot het beste resultaat te verwerken. Taakgericht en budgetgericht.

· Luchtbehandeling

· Koelinstallaties

· Verwarmingsinstallaties

· Sanitaire installaties

· Brandbeveiligingsinstallaties

· Meet en regeltechniek

· Toegangstechniek

· Elektrotechniek

· Data– en telecommunicatie

· Beveiligingstechniek

Ontwikkeld door de.Rus