Pradi - Energiebeheer

Energiebeheer


De energieprestatie en het energiebeheer van kantoren, fabriekshallen en andere gebouwen staat steeds nadrukkelijker op de agenda van kostenbewuste ondernemers. En terecht want een slecht geïsoleerd kantoor, verouderde installaties of inefficiënte functionerende klimaatinstallaties kosten duizenden euro’s per jaar. Het is nodeloze geldverspilling die ook nog eens slecht is voor het milieu en vaak met relatief eenvoudige maatregelen op het gebied van energiebeheer kan worden verholpen.

Pradi neemt samen met de opdrachtgever de energieprestatie van uw gebouwen door en verbetert door minutieus elk gebouw onder de loep te nemen. Waar vindt energieverlies plaats? Hoeveel warmte-uitstraling is er? Wat is het rendement van de installaties? Na deze analyse geeft Pradi u het gereedschap in handen om voor de lange termijn het energiebeheer van uw panden vast te leggen en om energiebesparende maatregelen door te voeren.

Pradi levert altijd maatwerk. Waar de ene ondernemer gebaat is bij zonnepanelen kan de ander meer profijt hebben optimalisatie van het gebouw beheer systeem of andere maatregelen op het gebied van energiebeheer om te bouwen aan een optimale energieprestatie. Niet alleen draagt dit meetbaar bij aan het omlaag brengen van de bedrijfskosten maar vooral ook om energie te besparen en de duurzaamheid van hun bedrijf te verbeteren. Zo werkt u samen aan een gezonde toekomst voor uw bedrijf en eventueel eindgebruiker!

Ontwikkeld door de.Rus