Pradi - Organisatie

Organisatie


Bedrijfsprofiel

Pradi is een technische dienstverlener, gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden van gebouw gebonden installaties.  Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe methodieken om onze diensten nog beter te laten aansluiten op de wensen en behoeften van onze klanten. Onze klanten bevinden zich met name in diverse utiliteiten, zoals kantoren, scholen, sportcomplexen, gezondheidszorg en industrie.

Op deze site kunt u informatie vinden die u zoekt over Pradi, als klant, als mogelijk nieuwe medewerker of als leverancier.

Missie
De missie van Pradi is, om samen tot het beste resultaat te komen. Wij doen dit met zorg voor veiligheid en milieu en het welzijn van mens en dier. Ons onderscheidend vermogen ligt niet alleen in de componenten die we installeren of beheren, maar ook in manier van aanpak waarbij snelheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit een belangrijke rol speelt. Pradi wil met een gestructureerde organisatie en communicatie dicht bij de opdrachtgever staan, met als doel een hoge klanttevredenheid en een duurzame relatie.

Ontwikkeld door de.Rus