Projecten waar we trots op zijn

Een duurzame toekomst
met warmtepompen.

Woning warmtepomp

Woning Warmtepomp

Projecten waar we trots op zijn

Een duurzame toekomst
met warmtepompen.

Enkele jaren geleden is vanuit het kabinet het startschot gegeven om onze levenstijl te verduurzamen om zo de CO2 uitstoot te verminderen. Ook in de woningbouw wordt volop geïnnoveerd. Bij nieuwbouw projecten worden enkel nog duurzame bouwmethodes toegepast maar ook het warmte verlies van bestaande woningen wordt onder andere door het na-isoleren steeds verder verbeterd.
Door het minimale warmte verlies kan er ook uitgekeken worden naar nieuwe innoverende technische installaties zoals warmtepompen.

Pradi heeft in de loop der jaren al vele warmtepomp installatie in zowel nieuwbouw als bestaande woningbouw gerealiseerd. Hieronder vindt uw enkele van deze projecten.

 

Project

Woonboederij te Bergambacht

Deze woonboerderij is tijdens een renovatie stevig geïsoleerd en voorzien van een grote aantal zonnepanelen. Met de overcapaciteit aan zelf opgewekte stroom was een warmtepomp een logische vervolgstap.

Pradi heeft in deze voor een Daiking Altherma gekozen die geheel All-Electric zorgt voor verwarming en warmtapwater.

Project

Nieuwbouw te Den Haag

In Den Haag is deze luxe nieuwbouw woning gerealiseerd waarbij duurzaamheid centraal zou staan. Met de grote capaciteit aan zonnepanelen in combinatie met een warmtepomp is deze gasloze woning klaar voor de toekomst.

Pradi heeft in deze voor een All-Electric oplossing van Remeha gekozen in de vorm van een 8kw Mercuria met een 80L warmtapwater vat.

Project

Woonhuis Te Zoetermeer

Tijdens een renovatie in dit bestaande woonhuis is er gekozen voor een hybride warmtepomp oplossing. Om geheel over te stappen naar All-Electric zou in deze prijstechnisch niet haalbaar zijn.

En dus heeft Pradi gekozen om een Remeha Elga Ace toe te passen. Het voordeel van dit type zijn de geringde installatie kosten terwijl anderzijds het gasverbruik met 25% verminderd zal worden.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u meer weten over onze diensten?

Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs.

Meer Projecten

Logo wit
Kiotoweg 303-305
3047 BG, ROTTERDAM
  010 – 7271171
 info@pradi.nl
24-7-Footer

Storing melden?

Meld 24/7, als bestaande klant, eenvoudig een storing of defect.